Handbehandeling

Wil u graag mooie nagels volgens de laatste trends? Wil u dat uw handen er verzorgd uitzien?

Bij Jannij's Nails & Beauty nemen we de tijd om uw wensen door te spreken. 

U kan kiezen uit:

  • Spa Manicure
  • Russian Manicure
  • Gel nagellak alleen
  • Rubber base
  • Biab
  • Acryl Full set
  • Behandeling Acryl

 

Biab

De Biab behandeling zorgt ervoor de je natuurlijke nagel weer gezond, stevig en lang wordt of blijft. Deze behandeling is aan te raden voor klanten die willen gaan voor een natuurlijkere look en die graag hun eigen nagels willen laten groeien en willen voeden.

Acyl Full Set

Acryl is een combinatie van acrylpoeder en acrylliquid. Hiermee wordt de natuurlijke nagel verlengd met behulp van een sjabloon. Geschikt voor onder andere nagelbijters.

Nadat de acryl is uitgehard wordt de nagel in model gevijld. Als laatste wordt er een uv glansgel aangebracht die zorgt dat de kunstnagel zeker 3 weken mooi blijft glanzen. Acrylnagels zijn sterk mits je ze goed verzorgt.

* Er zijn extra kosten voor afhalen van acryl behandeling door een andere Nail stylist. Graag deze vermelden als opmerking tijdens reserveren.

Spa Manicure

Spa Manicure: Tijdens de behandeling van een Spa Manicure kunt u heerlijk ontspannen. We verwijderen het dode weefsel langs de nagelriemen en eventuele losse velletjes langs de nagel. Ook wordt uw nagels in de gewenste vorm gevijld. en natuurlijk mag een handmassage niet ontbreken.

De Russische manicure

De Russische manicure bestaat uit het gebruik van een elektronische vijl.

Met de Russian Manicure kan meer weg worden gehaald dan met een schaartje of nagelriemknipper. Door deze behandeling oogt het nagelbed van uw nagels langer, mooie strakke nagelriemen zonder eelt of nog zichtbare dode huidcellen.

Rubber base

Rubber base: Hiermee verstevig je de natuurlijke nagel en kan je de nagel egaliseren, zodat de nagel helemaal glad is. Deze behandeling wordt gebruikt om de natuurlijke korte nagels te verstevigen.

Wilt u meer informatie?